| Vesti | Ostalo | Gigabyte organizuje “Classic Challenge“ overklok takmičenje
Ostalo

Gigabyte organizuje “Classic Challenge“ overklok takmičenje

uvodna

Iako se još uvek nije slegla prašina od prethodnog, kompanija Gigabyte je, u saradnji sa portalom HWBot.org, organizovala novo takmičenje u overkloku. Podrazumevano, za pobednike takmičenja su obezbeđene vredne nagrade, a o detaljima i pravilima takmičenja pročitajte u daljem tekstu.

 

Propozicije za učestvovanje u “Classic Challenge“ nadmetanju su slične kao i za nedavno održani “High on Ivy“. Takmičari moraju da poseduju neku od Gigabyte Z77 matičnih ploča i da na desktop postave zvanični wallpaper nadmetanja. Takmičenje podrazumeva dve kategorije: 3D Mark 01 (dozvoljene su multi GPU konfiguracije) i SuperPi 32M (procesori limitirani na 4,5 GHz). Podrazumevane nagrade su Gigabyte X79S-UP5 (za 3D Mark 01 stejdž) i X79-UP4 (SuperPi 32M).

 

GIGB 02

 

Ipak to nije sve: Ukoliko jedan od takmičara uspe da osvoji prvo mesto na oba stejdža, kompanija Gigabyte će mu podariti i bonus nagradu u vidu F2A85X-UP4 matične ploče. Reč je o ploči koja podržava novu generaciju AMD-ovih APU-ova serije A. Naravno, nova ploča je opremljena sa FM2 socketom, naponskom sekcijom procesora koja broji 6+2 faze, podrškom za DDR3 2400+ MHz memoriju i Lucid Virtu tehnologiju.

 

GIGB 01 T

 

Takmičari mogu da pošalju svoje rezultate do 15-og avgusta. Detaljnije informacije o propozicijama i rang listama možete naći na sledećoj strani.

 

Izvor: Gigabyte


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar