• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

TANDBERG - Beograd 10. mart 2010.

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.785
Rezultat reagovanja
396
Moja konfiguracija


TANDBERG je svetski lider u industriji video-komunikacije, koji po prvi put u Srbiji predstavlja najnovije terminale i infrastrukturne proizvode posebno namenjene za poslovno okruženje. Od naprednih web kamera, HD rezolucije, do pravih video-konferencijskih studija, TANDBERG proizvodi su optimizovani da rade efikasno i pruže novi način poslovanja, bez obzira na veličinu firme koja se odlučila za njih. Da li se neko od vas seća legendarnde komedije Airplane II i komične scene "video poziva" J? Bilo da je odgovor potvrdan ili negativan, bacite pogled na sledeći video materijal koji je pripremila PCAXE redakcija.

Opširnije...
 

meaculpa

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
30.05.2009.
Poruka
463
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kako ne bih znao za Tandberg. Imao sam njihovov gramofon koji jos uvek radi a star je nekih 30-tak i vise godina. Bio je veoma poznat u HiFi krugovima. Odlicna kompanija kaja vidim do danas zadrzava nivo kvaliteta i upotrebne vrednosti.
:wave:
 
Vrh