| Vesti | Hardver | Thermaltake kućište Suppressor F51 osvaja Good Design nagradu
Hardver

Thermaltake kućište Suppressor F51 osvaja Good Design nagradu

Thermaltake Suppressor F51

Kompanija Thermaltake je za Mid-Tower kućište Suppressor F51 osvojila „Good Design Award 2015“, što je četvrti put da dobijaju ovu prestižnu nagradu u japanskoj industriji. Od ukupno 3.658 učesnika, Suppressor F51 je odabran jer otelovljuje osnovne principe Good Design nagrada: humanost, iskrenost, inovaciju, estetiku i etiku, prema rečima panela kojeg su činile sudije iz 12 zemalja, tačnije čak 80 eksperata.

Suppressor F51 je namenjen matičnim pločama od Mini ITX do E-ATX formata, i korisnicima koji cene izuzetno tih rad, mogućnosti proširivanja vodenih sistema za hlađenje i dovoljno prostora za dugačke grafičke karte. Naravno, Suppressor F51 nosi Tt LCS sertifikat, što znači da podržava instalaciju high-end vodenih sistema za hlađenje, pa će kao takvo zadovoljiti i najtvrdokornije entuzijaste. Dostupan je i u varijanti sa prozorom – Suppressor F51 Window

  

Thermaltake Suppressor F51 1 T Thermaltake Suppressor F51 2 T

 

Zahvaljujući tool-free podeocima za 5.25” i 3.5” uređaje, koji se lako mogu ukloniti po potrebi, korisnicima je omogućeno oslobađanje prostora u različite svrhe, uključujući proširivanje rashladnih sistema. Kućište nudi dva kaveza sa po tri podeoka za 2.5” i 3.5” uređaje koji su potpuno modularni, kao i dva 5.25” podeoka, pa se mogu koristiti i vaditi po potrebi.

 

Thermaltake Suppressor F51 3 T Thermaltake Suppressor F51 4 T

 

Tu su i fini filteri za prašinu koji se lako održavaju i koji su strateški smešteni iza prednjeg panela, gornje i donje stranice. Sva tri filtera se lako skidaju, s tim da je gornji magnetni, te je najpraktičniji za čišćenje.

 

Thermaltake Suppressor F51 5 T Thermaltake Suppressor F51 6 T

 

Kako je ovo kućište dizajnirano sa čistoćom i praktičnošću na umu, dolazi i sa kontrolerom za brzine ventilatora, koji podržava do četiri ventilatora. Kontroler se nalazi na gornjoj ivici prednjeg panela, pored HD audio konektora, dva USB 3.0 i dva USB 2.0 priključka, gde su smešteni i dugmići za power i reset.

 

Thermaltake Suppressor F51 7 T Thermaltake Suppressor F51 8 T

 

Anti-akustični materijal oblaže gornju, prednju i bočne stranice kućišta, a korisnici mogu da biraju koje delove „sunđera“ žele da uklone s obzirom na instalaciju ventilatora. Suppressor F51 je fabrički opremljen sa dva ventilatora – iza prednjeg panela se nalazi 200mm, a na zadnjem panelu 140mm ventilator. Ovo kućište pritom nudi veliki broj kombinacija za montažu dodatnih 120/140/200mm ventilatora.

 

Thermaltake Suppressor F51 9 T Thermaltake Suppressor F51 10 T

 

Thermaltake Suppressor F51 nudi podršku za radijatore dužine do 420mm, grafičke karte dužine do 465mm (bez HDD kaveza), CPU kulere visine do 185mm i napajanja dužine do 220mm. Dimenzije kućišta su 525 x 230 x 577mm.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu