| Vesti | Hardver | Raidmax predstavlja Narwhal ATX mid-tower kućište
Hardver

Raidmax predstavlja Narwhal ATX mid-tower kućište

Raidmax Narwhal

Kompanija Raidmax je zvanično predstavila novo Narwhal kućište. Izrađeno od SECC čelika i ABS plastike, ovo ATX mid-tower kućište je malo agresivnijeg, industrijskog dizajna, a dimenzije su mu 498 x 245 x 518mm (V x Š x D). Veliki deo površine kućišta je prekriven ventilacionim rupama, a na jednoj stranici se nalazi i mali akrilni prozor.

Mogućnosti za skladištenje uključuju četiri 5,25“ podeoka sa tool-free dizajnom, kao i šest podeoka za 3,5“ uređaje, koji su raspoređeni u dva kaveza (svaki prima po tri uređaja), gde tri podeoka nude i mogućnost montaže 2,5“ uređaja. 

Što se ventilacije tiče, Narwhal kućište raspolaže sa dva mesta za usisne 120mm ventilatore na prednjoj stranici, i tu je fabrički montiran jedan LED ventilator. Na zadnjoj stranici je mesto za izduvni 120mm ventilator, koji dolazi sa kućištem, dok na gornjem delu kućišta možete opciono instalirati dva 120mm ili 140mm izduvna ventilatora, gde se nalazi i predviđeno mesto za montažu radijatora od vodenog hlađenja. Na dnu kućišta takođe postoji opciono mesto za jedan 120mm ventilator.

 

Raidmax Narwhal 1 T Raidmax Narwhal 2 T Raidmax Narwhal 3 T

 

Na prednjem panelu se nalaze po dva USB 3.0 i USB 2.0 priključka, kao i standardni HD Audio džekovi. Narwhal poseduje i osam ekspanzionih slotova, a dolazi u dve varijante – Titanium i Black.

 

Raidmax Narwhal 4 T Raidmax Narwhal 5 T Raidmax Narwhal 6 T

 

Raidmax Narwhal kućište je već dostupno na domaćem tržištu i to po maloprodajnoj ceni od 7899 dinara.

 

Izvor: TechPowerUp, Raidmax

 

Komentarišite na forumu