| Vesti | Hardver | Ozone Gaming predstavlja Blast OceloteWorld slušalice
Hardver

Ozone Gaming predstavlja Blast OceloteWorld slušalice

OceloteWorld

Ozone Gaming, nakon više od godinu dana razvoja, predstavlja nove Blast OceloteWorld gejmerske slušalice koje nude virtuelni 7.1 surround zvuk uz impedansu od 50Ω, dok je veličina samih drajvera (zvučnika) 44mm. Prema rečima proizvođača, ove slušalice su dizajnirane da budu što udobnije, a namenjene su najzahtevnijim profesionalnim gejmerima, bilo da se koriste uz PC ili uz PS4 konzolu. Korisnici čak mogu da biraju između PC i konzola mod-a koristeći prekidače na samom kablu od slušalica. Na ovaj način mogu podešavati i jačinu zvuka i druge bitne funkcije.

Profesionalni gejmer Ocelote je radio na dizajnu ovih slušalica, sve od specifične narandžaste boje pa do tehničkih specifikacija. Blast OceloteWorld su lagane i kompaktne slušalice, jednostavne za pakovanje jer se sklapaju. Teške su svega 306g, a kabel im je dugačak 3m. 

 

Slušalice su ergonomske, a sami jastučići za uši su izrađeni od memorijske pene. Osnovna struktura slušalica je ojačana izdržljivim i laganim metalom koji je pritom dosta fleksibilan.

 

OceloteWorld 1 T OceloteWorld 2 T OceloteWorld 3 T

 

Jedna veoma praktična osobina ovih slušalica je što se mikrofon automatski gasi kad se podigne u uspravni položaj, a kada ga spustite u prvobitni položaj ponovo se uključuje. U oba slučaja LED indikator pokazuje stanje mikrofona.

 

OceloteWorld 4 T OceloteWorld 5 T OceloteWorld 6 T

 

Preporučena maloprodajna cena ovih slušalica na evropskom tržištu će iznositi 75 evra.

 

Izvor: TechPowerUp, Ozone Gaming

 

Komentarišite na forumu