| Vesti | Hardver | LUXA2 – I zvuk, i struja
Hardver

LUXA2 – I zvuk, i struja

LUXA2 Power Audio Computex

Poznati proizvođač opreme za mobilne uređaje LUXA2 koji posluje pod okriljem Thermaltakea takođe je prisutan na Computexu i predstaviće svoje nove punjače i audio sisteme iz Groovy serije, a mesto na njihovom štandu imaće i neki stari znanci među kojima je H5-Note stalak koji smo nedavno prikazali.

 

 

 

LUXA2 Power Audio Computex 1 T

 

P-MEGA poseduje LG litijum-polimersku ćeliju od čak 41,600 mAh koja je u stanju da 48 sati napaja uređaj bez prestanka, a na sebi ima šest USB portova koji podržavaju regularno i brzo punjenje. TX-MEGA stanica za bežično punjenje ne poseduje toliki kapacitet, ali ima dva USB porta više. Pored njih, LUXA2 predstaviće i TX-P2 kapaciteta 10,000 mAh i TX-100 ultra-tanki bežični punjač.

 

LUXA2 Power Audio Computex 2 T

 

Groovy Duo Live zvučnici pretvaraju 3W mono u 6W stereo zvuk, a sa ostalim uređajima ostvaraju vezu preko Bluetooth 2.1 standarda. GroovyW je prvi bežični model zvučnika sa Bluetooth i NFC tehnologijama koji je ujedno i bežični punjač za opsluživanje do dva uređaja istovremeno. GroovyA je smešten u aluminijumsko kućište, bežična veza se podrazumeva, a jačina iznosi 7W.

 

LUXA2 Power Audio Computex 3 T

 

Pored Pomenutog H5-Note stalka namenjenog za upotrebu u automobilima, LUXA2 će prikazati E-One aluminijumski stalak za slušalice, kao i H10+ predviđenog za montažu na bicikl.

 

Izvor: LUXA2

 

Komentarišite na forumu