| Vesti | Hardver | ASUS GeForce GTX750Ti uskoro? [Glasina]
Hardver

ASUS GeForce GTX750Ti uskoro? [Glasina]

ASUS GeForce GTX750Ti

GTX750TI-OC-2GD5

 

Iako još ništa zvanično nije potvrđeno, izgleda da NVIDIA sprema još jedan model grafičke karte. Naime, u pitanju je GTX750Ti koji bi po glasinama treba biti predstavljen široj javnosti 18. februara ove godine.

Kažemo široj javnosti, jer distributeri i novinari obično ranije dobijaju određene količine nekog novog modela kako bi se na vreme pripremili za prodaju i prvi talas, odnosno pripremili recenzije.

Jedan od vodećih mađarskih shop-ova je greškom na svom portalu objavio model pod oznakom GTX750TI-OC-2GD5. Sama oznaka neodoljivo podeseća na ASUS oznake – što bi se reklo, ako hoda kao patka, ako priča kao patka, pa…onda mora da je patka?

 

 

Čak je bila napisana i cena (sa uključenim porezom na dodatnu vrednost) od 50,000 HUF (oko 225 američkih dolara).

 

ASUS GeForce GTX750Ti 1

 

To je po svemu sudeći cenovni rang dosadašnjih GTX 660, odnosno GTX 760 modela. Ono što se takođe može saznati iz oznake je to da je grafička karta fabrički overklokovana kao i da ima 2GB GDDR5 memorije. Na žalost, nije bilo i fotografije proizvoda na linku… Da li su tako hteli samo da “podignu prašinu”, odnosno naprave neslanu šalu, ili je pak zaista reč o propustu, kao i uvek, vreme će pokazati.

 

Izvor: Tech2.hu

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar