| Vesti | Softver | Xbox Live: Stigli co-op live stream-ovi
Softver

Xbox Live: Stigli co-op live stream-ovi

XboxLiveUpdate

Multiplejerska zajednica može da se pohvali poklonima u vidu update-ova koje dobija od Xbox Live-a. Po čelnicima Xbox Live-a, korisnici će dobiti pregršt novih dodataka od strane Microsoft-ove gejmerske divizije, kao što je Gamerpics, mogućnost strimovanja vaših igara sa do dva prijatelja i načinom spajanja jednog kontrolera sa login-om kako bi bilo lakše da se ulogujete i igrate.

Xbox mobilne aplikacije dobijaju svoje dodatkte, kao što su novi načini traženja grupa i naslova u vašoj Game Pass pretplati, i korisnici će moći da kreiraju njihove Killer Instinct turnire.

Takođe, možete upload-ovati bilo koju digitalnu sliku sa vaše konzole, Windows 10 PC-ja ili mobilnih telefona da koristite kao vaš avatar ili profil kluba i pozadinska slika.

Xbox-ov Mixer je streaming sistem platforme, i sa novim update-om, možete strimovati sa još dvoje ljudi, tj po rečima čelnika, co-stream-ovati kako bi kreirali multi-view iskustvo.

Oni koji poseduju Xbox će moći da povežu jedan kontroler kao default uređaj za sign in. Kada uključite povezani kontroler, konzola će se ulogovati na taj nalog. Ovo će svakako olakšati posao onima koji su domaćinstvu gde postoji dosta naloga gde svi imaju svoj kontroler. Fanovi Killer Instinct-a će moći da kreiraju njihove turnire preko Live-ovog Club sistema.

 

XboxLiveUpdate 01 T XboxLiveUpdate 02 T

 

Mobilne Xbox aplikacije takođe su dobile svoj update, i to u vidu LFG poruka, ili „Looking for group“. Kada napravite LFG na bilo kom game hub-u na konzoli, to možete podeliti na Activity Feed-u ili predefinisanoj grupi prijatelja putem poruka. Dodatno, mobilni korisnici mogu da pretražuju naslove na koje su pretplaćeni sa Xbox Game Pass-om.

Možete instalirati igre na vašu konzolu i iz vaše aplikacije, takođe, sve što treba da uradite je podesite vaš region na telefonu da se slaže sa onim na vašoj konzoli, i to vam daje pristup sadržaju iz različitih Xbox regionalnih prodavnica. Konačno, Xbox aplikacija za Android dobija bonus u vidu Chat Bubbles-a.

Kada nova poruka stigne, novi chat bubble će se pojaviti na vašem telefonu, nevezano koju aplikaciju ili igru trenutno koristite. Samim tim, to će vam pomoći da budete u toku sa Xbox porukama ili Club chat-om.

 

Izvor: Xbox

 

Komentarišite na forumu