| Vesti | Softver | Ubisoft proširuje univerzum Assassin’s Creed Odyssey
Softver

Ubisoft proširuje univerzum Assassin’s Creed Odyssey

Assassins

Assassin’s Creed Odyssey univerzum dobija nove tie-in-ove, navodi se u saopštenju Ubisoft-a, u vidu novele, art knjige, kao i zvaničnog vodiča, koji se očekuju širom sveta ove jeseni.

Kroz ove knjige, fanovi će biti u prilici da dublje zakorače u svet Assassin’s Creed Odyssey uz nova saznanja o samom univerzumu igre, kao i samoj igri.

„Proširena izdavačka kolekcija Ubisofta teži da fanovima obezbedi širok spektar ekskluzivnih uvida u brojne svetove. Ogroman univerzum Assassin’s Creed Odyssey će se proširiti izvan igre kako bi istražio glavnu priču iz aspekta Kasandre, uz umetničke radove koje krase predivna i jedinstvena područja Zlatnog doba drevne Grčke i zvaničan vodič za strategiju“ – navodi se u saopštenju.

Novelizacija Assassin’s Creed Odyssey će priču pratiti iz Kasandrinog ugla, a izdavači su Ubisoft i Penguin Random House.

Kassandra, potomak Leonidasa, uhvaćena je u nemirima Peloponeskog rata i proterana od svoje porodice, međutim, uspeva pobeći iz Sparte. 17 godina kasnije, sada plaćenik u Kefaloniji, neočekivani tok događaja je navodi da plovi preko razorene Grčke u Odiseju kako bi ponovo ujedinila svoju porodicu i suprotstavila se onima koji su je rasparali.

 

Assassins 01

 

Autor Gordon Doherty je škotski pisac istorijske fantastike koji je ranije napisao Legionary seriju, čija se radnja odvija u Istočnom rimskom carstvu krajem IV veka, i Strategos Trilogy, koja se dešava u 11. veku u Anatoliji. The Art of Assassin’s Creed Odyssey, umetnička knjiga objavljena od strane Titan Books, će čitaoce odvesti na epsko putovanje u Zlatno doba drevne Grčke, ključnog perioda koji je oblikovao svet i još uvek utiče na današnja društva.

Čitaoci će istražiti svet Assassin’s Creed Odyssey dok otkrivaju regione i brojne tajne, i uče više o Kassandri i Alexiosu, oružju, njihovom stilu i oružju. Koncept nacrti, studije teksture, crteži likova i renderovane slike praćene su brojnim poučnim komentarima i napomenama umetnika i programera.

Assassin’s Creed Odyssey Official Collector’s Edition Guide je priručnik koji izdaje Prima Games, i koji je preko potreban alat za posvećene igrače. Vodič sadrži poster mape, specijalnu poruku za fanove, oružja i vodič za opremu, kao i kompletan walkthrough koji prati razgranate priče, uporedo sa detaljnim mapama sa svim lokacijama, collectibles-ima i metama.

Assassin’s Creed Odyssey će biti predstavljen širom sveta 5. oktobra 2018. za Playstation 4 Pro, Xbox One, uključujući Xbox One X, kao i Windows PC. Digital Gold i Digital Ultimate Edition vlasnici će imati pristup igri tri dana ranije, počev od 2. oktobra.

 

Izvor: Assassin’s Creed

 

Komentarišite na forumu…