| Vesti | Softver | Titanfall 3 nije u planu još uvek
Softver

Titanfall 3 nije u planu još uvek

Titanfall 3 01

Iako je Apex Legends dostupan od sinoć, iz Respawn Entertainment i Electronic Arts su izjavili kako Titanfall 3 nije ni u planu još uvek i time su razočarali mnoge fanove serijala. U razgovoru za Eurogamer, glavni producent Drew McCoy je govorio o motivima Respawn Entertainment kako je zapravo glavni zadatak Respawn bio tajno i iznenadno izbacivanje Apex Legends, uprkos svim leakovima i tizerima u poslednja dva dana, jer jednostavno nisu želeli da se bave marketingom, već da puste da igra govori za sebe.

Rekao je da fanovi misle da je u pitanju Titanfall 3, ali te igre neće biti, ber ne još neko vreme.

Ukoliko ste pratili Respawn Entertainment objave tokom godina, ovo je zaista iznenađenje, jer 2017.godine je izvor sa Kotaku izjavio da je TItanfall 3 već uveliko u procesu dizajniranja i da se očekuje izlazak do kraja 2018.godine, ali to se nije desilo.

Šta se zapravo desilo? Ne znamo još uvek, ali po spekulacijama sa Kotaku, najverovatniji scenario je da se Titanfall 3 zaista i pravio, ali su neke okolnosti naterale Rrespawn da obustavi radove i da prebaci fokus na razvoj Apex Legends koji je sada dostupan.

Moguće je da su u Respawn Entertainment zaista imali nameru da rade na Titanfall 3, ali su ubro postali svesni popularnosti Battle Royale žanra i odlučili da resurse ulože u razvoj Apex Legends i tako učinili da igra dođe u trenutku kada je Battle Royale žanr uveliko prenatrpan.

Šta god da je u pitanju, ono što je sigurno je da Titanfall 3 nećemo videti još neko vreme.

Titanfall 3 02

Izvor: Eurogamer

Komentarišite na forumu…