| Vesti | Softver | The Elder Scrolls Online: Elsewyr izlazi u junu
Softver

The Elder Scrolls Online: Elsewyr izlazi u junu

Elder Scrolls Intro 01

Zenimax Online Studios su potvrdili da zmajevi dolaze u novu ekspanziju za Elder Scrolls Online, pod nazivom The Elder Scrolls Online: Elsewyr.

Tačan datum nije još obajvljen, ali je za sigurno potvrđeno da ekspanzija izlazi u junu ove godine.

Svet Elsewyr je dom rase Khajiit i ekspanzija će biti u razinama prethodne ekspanzije The Elder Scrolls Online: Summerset, koja je izašla prošle godine.

Elsewyr ekspanzija sa sobom donosi novu priču, multiplayer mod za 12 igrača pod nazivom Sunspire, world eventove gde se dešavaju napadi zmajeva, kao i novu moćnu klasu u vidu nekromansera sa tri unikatna skill pravca za levelovanje.

Kako izjavljuju iz Bethesda: „Nekromanser klasa donosi novi taktični stil igranja u Elder Scrolls Online, što igračima omogućava da ptizivaju mrtve i koriste leševe ubijenih neprijatelja kao podršku u napadima.

Kada igrate kao nekromanser, morate se postaviti u jako dobru poziciju i pažljivo birati sposobnosti karaktera za maksimalan učinak, što ovoj klasi daje vrlo taktičarski i smrtonosni stil igranja“.

Svet Elsewyr se proteže kroz široke predele u vidu zelenih poljana, kanjona, pustinja, a tu je i glavni grad Rimmen, koji je u tom trenutku pod okupacijom imperijalnih sila i to se stanovnicima grada ni malo ne dopada. Ova ekspanzija će biti jedan od delića Season Of The Dragon, koji predstavlja godišnje povezanu avanturu koja spaja četiri Elder Scrolls Online apdejta tokom ove godine.

Prvi deo pod nazivom Wrathstone Game Pack je najavljen za februar, a njegov direktan nastavak dolazi u vidu Elsewyr u junu, pa posle toga treći deo dolazi u vidu DLC dungeon pack-a koji je planiran za period između jula i septembra ove godine. Elsewyr ekspanzija je dostupna za pre-order već sada i nudi unikatne in-game predmete i mount-a za svakog ko kupi igru u pre-order.

Ovo novo poglavlje će moći da igraju i veterani i novi igrači koji se tek upoznaju sa Elder Scrolls Online svetom i nisu završili ni jednu od prethodnih ekspanzija.

 

Elder Scrolls Outro 01

 

Izvor: Elder Scrolls Online

Komentarišite na forumu:

Tagovi