| Vesti | Softver | Stiže Five Nights at Freddy’s igrani film
Softver

Stiže Five Nights at Freddy’s igrani film

FNAF Columbus

Pre nešto više od godinu dana, Blumhouse Productions, studio iza filmskih ostvarenja poput Insidious, Whiplash, Split, kao i Get Out, su obezbedili filmska prava za ekranizaciju video igre Five Nights at Freddy’s.

Iza rediteljske stolice će se smestiti Chris Columbus, najbolje poznat javnosti po filmovima poput Mrs. Doubtfire, Home Alone 1 i 2, kao i prva dva filma iz Hari Poter serijala.

Naime, za one koji nisu upoznati sa ovim serijalom horor igara, u pitanju je franšiza gde radite kao čuvar u noćnoj smeni obližnjeg restorana.

Jedini problem je što će vas u tom poslu omesti animatronički roboti koji su željni da vas eliminišu.

Tvorac igre Scott Cawthon će producirati ovaj film zajedno sa Columbus-om, a sama igra je zabeležila odličan uspeh – šest različitih igara, pregršt mobilnih aplikacija, bestselling novela, kao i linija igračaka.

Columbus iza sebe poseduje bogatu režisersku karijeru, počevši od pisanja scenarija za kultne filmove Gremlins i The Goonies, dok nam je iz rediteljske fotelje doneo ostvarenja poput Home Alone 1 i 2, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Harry Potter and the Chamber of Secrets, Bicentennial Man, Mrs. Doubtfire, kao i mnoga druga.

 

FNAF Columbus 01

 

Izvor: Blumhouse

 

Komentarišite na forumu

Tagovi