Quantcast

če

06

sep

2018

Stiže nova Lord of the Rings igra Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LOTRNa pomolu je nova video igra koja nam stiže iz Athlon Games-a, koji su potpisali dogovor sa Middle-earth Enterprises za licencu, te stoga možemo očekivati još jedan Lord of the Rings gejming naslov.

Po navodima razvojnog tima, radnja igre "bi se dešavala u svetu Srednje zemlje".

Postoji još par sitnih detalja, ali ono što se može potvrditi jeste da će se ova igra dešavati pre Lord of the Rings novela, sa novim mestima i likovima.

Developer Athlon jednostavno nije želeo da se petlja sa canon materijalom, te stoga možemo zaboraviti na likove poput Frodo-a ili Aragorn-a.

Još uvek nema potvrde o platformama gde se može igrati ovaj naslov, ili čak datum njegovog izlaska.

Takođe, Athlon sebe naziva izdavačem free-to-play naslova, međutim ne zna se da li će se ovo odnositi na Lord of the Rings.

"Ovo je jedinstvena prilika da sarađujemo sa Middle-earth Enterprises kako bi stvorili sasvim novo iskustvo za ljubitelje dela J.R.R. Tolkien-a, i uzbuđeni smo zbog ponovnog interesovanja za Lord of the Rings IP", rekao je Dave Miller, predsednik, Athlon Games.

"Ovo će nam pomoći da unapredimo svoj cilj stvaranja AAA kooperativnog PC i konzolnog iskustva koji će igrači želeti da igraju godinama."

 

Izvor: BusinessWire

 

Komentarišite na forumu...