| Vesti | Softver | Steel Division 2 dobija datum izlaska i postojeći igrači dobijaju besplatne divizije
Softver

Steel Division 2 dobija datum izlaska i postojeći igrači dobijaju besplatne divizije

SteelDivision2 01

Eugen Systems je razvojni tim koji stoji iz Steel Division serijala, a od nedavno smo dobili i zvanični datum izlaska nastavka Steel Division 2 za 4.april i uveliko je na pre-order na Steam. Razvojni tim je naveo da će vlasnici Steel Division: Normandy 44 dobiti ekskluzivne divizije iz originalne igre i to potpuno besplatno. Ekskluzivne jedinice iz Back To War pack uključuju Sherman Jumbo tenk, Long Tom haubicu od 144mm, Panzer III N, Do 217 bombarder i još nekih 350 jedinici svrstanih u 8 divizija.

To unapređuje broj postojećih jedinica u Steel Division 2 na neverovatnih 950 ukoliko posedujete i imate instaliran i originalni Steel Division. Pre-Order nije uslov za dobijanje ovih jedinica ukoliko već posedujete Steel Division na Steam nalogu.

Ukoliko ste nsetrpljivi i želite da probate igru pre 4.aprila, uskoro je planirano beta testiranje, ali za to je potreban pre-order.

Commander, General i Total Conflict edicije igre će biti dostupne za kupovinu za sve koji imaju pre-order čak 48 sati pre lansiranja igre.

Probali smo demo prošle godine i zaista je teško ne biti impresiorinam samom veličinom ove igre.

SteelDivision2 02

Izvor: Eugen Systems

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi