| Vesti | Softver | Starpoint Gemini 3 je u izradi
Softver

Starpoint Gemini 3 je u izradi

SPG3 01

LGM studio – punim imenom Little Green Men Games – je razvojni studio iz komšijske nam Hrvatske i široko su  poznati po uspešnom serijalu svemirske strateške RPG simulacije, Starpoint Gemini, a danas su zvanično najavili i Starpoint Gemini 3.

SPG 2 je izašao u Early Access 2014, ali već 2015.godine je igra objavljena u potpunosti, plus je uspela da napakuje i nekoliko DLCa.

2017. godine izašao je i spin-off pod nazivom Starpoint Gemini Warlords.

Iz LGM obećavaju kako će treći nastavak sadržavati novitete kao što su 3D animirani NPC likovi s kojima ćemo moći razgovarati, a priča će nas odvesti dalje od Gemini sistema, pa ćemo istraživati dve nove galaksije i to u ulozi kapetana Jonathana Bolda.

Na našem putovanju nećemo biti sami, jer će nam društvo praviti ADAH – AI koja pokreće kompjuter našeg svemirskog broda, a prema rečima studija, njenu svest moći ćemo da prebacujemo u pokretni dron da bismo je vodili u naše avanture i obavljati različite zadatke.

“Kao što ćete primetiti, Starpoint Gemini 3 je nešto novo i uzbuđeni smo ovoga puta vam ponuditi novo iskustvo. To će biti prilika da upoznate i osetite naš Univerzum kao nikad pre“, poručuju iz LGM-a u službenom opisu igre.

Najava trećeg nastavka dolazi i uz mnogo zanimljiv trejler koji možete pogledati u nastavku teksta, a tačan datum kada Starpoint Gemini 3 izlazi na tržište u ovome trenutku nije poznat, osim činjenice da izlazi tokom 2019. godine. Do tada, igru već sada na Steamu možete dodati na svoj wishlist putem ovoga linka i na njemu saznati (i ubuduće pratiti) više informacija o igri.

 

SPG3 02

 

Izvor: Steam

 

Komentarišite na forumu…

 

Tagovi