| Vesti | Softver | Smuggler’s Run u sledećoj GTA: Online ekspanziji
Softver

Smuggler’s Run u sledećoj GTA: Online ekspanziji

GTASmugglers

Rockstar Games se vraća u prošlost za sledeću ekspanziju GTA: Online, u vidu Smuggler’s Run kampanje. Vaš zadatak u Smuggler’s Run kampanji je da selite inventar za paranoičnog Nervous Ron-a, vazdušno ili putevima.

Rockstar Newswire post navodi da Smugglers Run otvara vazdušne koridore iznad Los Santos-a i Blaine Country-a, i doprinosi novim poslovnim mogućnostima, predstavljajući širok dijapazon aviona, chopper-a i mnogih drugih letelica kao visoko pouzdane opcije radi transporta kriminalnog tereta preko države – istovremeno otvarajući vrata kreativnim metodama izbegavanja rivalskih bandi usput.

Kampanja počinje od 29. avgusta, a kasnije tokom jeseni, Rockstar će predstaviti znatne promene po pitanju trka koje će se odigravati.

U blog postu se navodi da će novi i strateški pozicionirani checkpoint-ovi istog trenutka promeniti vašu klasu vozila kako bi se uskladila delu terena, samim tim kreirajući dinamičnu trku sa promenljivim izazovima.

Takođe, fanovi ovog serijala mogu da se obraduju dodatnim modovima igre i ekspanzijama, kao i prazničnim event-ovima kako godina teče.

 

 

Izvor: Rockstar Games

 

Komentarišite na forumu