| Vesti | Softver | Saradnja AMD i Star Control: Origins igre
Softver

Saradnja AMD i Star Control: Origins igre

Star Control

„Sa dolaskom prvih jesenjih dana, stižu i prvi igrački naslovi koji će obeležiti veoma veoma „vrelu jesen“ pred nama.

Ako sve igre budu tako dobre i tako zabavne kao što je, po većini recenzija na Steamu, slučaj sa Star Control: Origins, onda se u napred možemo zabrinuti za veliki broj (ne)opravdanih izostanaka iz škole u ovom polugodištu“ – ovako se u saopštenju navodi saradnja između kompanije AMD i razvojnog tima ove igre.

Star Control: Origins je igra koja omogućava igraču da preuzme poziciju kapetana prvog i jedinog zemaljskog međuzvezdanog svemirskog broda.

AMD je blisko sarađivao sa razvojnim timom Star Control-a, kompanijom Stardock Entertainment, kako bi pomogao uspešnu implementaciju najnaprednijih grafičkih tehnologija i omogućio glatko i živopisno igranje nove igre na sam dan njenog lansiranja.

Misija je spasavanje čovečanstva od iskonske vanzemaljske pretnje – po svaku cenu i na sve načine moguće. Igrač će istraživati galaksiju, pronalaziti nove svetove i civilizacije i boriti se protiv neprijateljski nastrojenih vanzemaljaca.

Za ovaj naslov se u saopštenju navodi da, pored odličnog igračkog ugođaja od prvog dana raspoloživosti Star Control-a, igrači mogu očekivati kontinualno unapređenje mogućnosti i performansi ove sjajne igre. Ono što do kraja godine stiže jesu podrška za grafičke API-je niskog nivoa: DirectX12 i Vulkan, kao i AMD-ovu FreeSync 2 HDR tehnologiju.

Entuzijaste i ljubitelje testiranja hardvera će pogotovo obradovati to što će sa budućim nadogradnjama Star Control dobiti i mogućnost benchmarkovanja PC-a. Inače, kupci odabranih Radeon RX grafičkih kartica kod eksluzivnih AMD retail partnera, dobijaju fenomenalni Star Control: Origins na poklon.

Uz ovu igru, stižu još dve – Strange Brigade i Assassin’s Creed Odyssey. Lansiranje Star Control Origins-a na Steam servisu, prati i izbacivanje najnovije verzije grafičkih drajvera za Radeon GPU-ove koji su dostupni sa AMD-ove zvanične stranice.

 

Star Control 01

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi