| Vesti | Softver | Remaster Burnout Paradise stiže u martu
Softver

Remaster Burnout Paradise stiže u martu

Burnout Paradise

Nakon što je igra proslavila svoj deseti rođendan, fanove Burnout Paradise igre će verovatno zainteresovati vest da će, počev od 16. marta, još jednom moći da krstare ulicama Paradise City-ja, uz originalni soundtrack iz igre, svih 150 automobila i osam glavnih expansion pack-ova, uključujući Big Surf Island premium DLC – u Burnout Paradise Remastered.

Igra će se pokretati u native 1080p na PlayStation 4 i Xbox hardveru, a EA obećava 4K rezoluciju i 60 FPS na PlayStation 4 Pro, kao i Xbox One X.

„Burnout Paradise je doživeo kompletnu grafičku nadogradnju, uz teksture visoke rezolucije i širok dijapazon tehničkih unapređenja koji su tu da isporuče high-octane haos uz pregršt vizuelne preciznosti“, navodi se između ostalog u saopštenju EA.

Na stolu će se opet naći multiplejer ponuda, a Remastered će takođe posedovati celokupnu originalnu muziku iz igre, a krase je bendovi poput Killswitch Engage, a naravno, tu je i „lična karta“ – Guns N’ Roses, i njihov veliki hit „Paradise City“.

„Kada se ljudi prisete Criterion Games-a, najčešće se sećaju Burnout franšize igara, i to sa dobrim razlogom. Ono što smo kreirali pre deset godina je zabavno i unikatno i danas, kao što je bilo i nekada.“ – naveo je Matt Webster, generalni menadžer iz Criterion Games.

Burnout Paradise Remastered iznosi 40 dolara, i dostupan je za pre-order na PS4, kao i Xbox, a dolazak na PC se očekuje kasnije tokom ove godine, a korisnici će moći da uživaju u igri putem Origin naloga.

Ukoliko pak ne želite da čekate, ili da potrošite 40 dolara, originalna igra je backwards kompatibilna i košta 15 dolara na Xbox One.

 

 

Iznosi: EA

 

Komentarišite na forumu