| Vesti | Softver | Razer Gold objavljuje globalno partnerstvo sa NetEase Games
Softver

Razer Gold objavljuje globalno partnerstvo sa NetEase Games

Razer

Kompanija Razer je objavila da je platforma za virtualne kredite Razer Gold dodala vodeću kinesku kompaniju za igre na sreću NetEase Games u svoju listu partnera.

Razer Gold, platforma koja je jedna od većih svetskih virtuelnih kreditnih servisa za igrače, donosi novi kanal plaćanja za naslove NetEase igara i radi sa NetEase Games, kako bi doneli što više specijalnih ponuda za igrače.

„Globalno partnerstvo između Razer Gold-a i NetEase Games dodatno učvršćuje poziciju Razer Gold-a kao preferiranog partnera za igre i sadržajne kompanije, posebno na tržištima u razvoju.“ – navodi se u saopštenju.

„Naslovi koje je razvila NetEase Games, uključujući i najprodavaniji naslov „Rules of Survival1“ na PC i mobilnim verzijama, će pokretati Razer Gold na svim tržištima.

Igrači mogu kupovati u igri pomoću Razer Gold-a i postići ekskluzivne iteme u igri. Razer Gold će blisko sarađivati sa NetEase Games kako bi doneo skup ekskluzivnih i visoko prilagođenih ponuda igračima, koristeći poziciju Razer-a i jedinstveno razumevanje ponašanja igrača.“

Kao što navode u saopštenju, kompanija za Razer Gold navodi da je u pitanju jedan od najisplativijih načina za igrače da kupuju igre ili kupuju nešto unutar same igre.

Uz Razer Gold, jedan dolar u domaćoj valuti igrača je sada ekvivalentan jednom Razer Goldu, tako da mogu ponovo učitati svoj račun, kupiti igre i bonus sadržaj u igri u valuti koja im je najprihvatljivija.

Igrači takođe dobijaju ekskluzivne in-game loot item-e koristeći Razer Gold. Svaki Razer Gold koji se troši na dopune donosi igračima Razer Silver, nagradne bodove za vernost prema Razer brendu, vaučere za popust, ekskluzivne proizvode i još mnogo toga.

 

Razer 01

 

Izvor: Razer

 

Komentarišite na forumu…