| Vesti | Softver | Prva sezona Overwatch League-a 10. januara
Softver

Prva sezona Overwatch League-a 10. januara

Overwatch League

Overwatch League je najavila da će exhibition mečevi pre sezone početi 6. decembra, dok će regularna sezona gde će svoju igračku sposobnost testirati dvanaest timova (uz pridošlicu tri nova tima iz Filadelfije, Dalasa, kao i Hjustona), početi 10. januara.

Sezona će teći tokom juna, dok će se plejofovi i finale odigrati u julu.

Sama Blizzard Arena Los Angeles je izgrađena kako bi se optimizovalo iskustvo igranja i praćenja eSports-a, tako da neće biti nikakvih problema dok se unutar nje budu održavale sve regularne igre sezone.

Arena obiluje velikim brojem sound stage-ova, kontrolnih soba, kao i odeljenja za vežbanje, i opremljena je da „izdrži“ niz kompetitivnih eSports događaja, kao što su Overwatch Contenders Season One Playoffs, koji će otpočeti 7. oktobra.

U narednih nekoliko meseci, Overwatch League će izbaciti još detalja o timovima, kao i samom takmičenju, a tu su i imena timova, logotipa, boja, kao i rasporeda sezone.

Blizzard Entertainment CEO Mike Morhaime je u svom saopštenju naveo da je ovo veliki korak za ligu, kao i da jedva čekaju da vide neke od najuspešnijih Overwatch igrača u međusobnim okršajima.

 

Izvor: Overwatch League

 

Komentarišite na forumu