| Vesti | Softver | Potvrđeno je, Apex Legends izlazi ove nedelje
Softver

Potvrđeno je, Apex Legends izlazi ove nedelje

Apex Legends 01

Juče smo spomenuli glasine o tome kako je izradi Titanfall Battle-Royale pod nazivom Apex Legends i izgleda da su glasine zaista bile istinite.

Respawn Entertainment će otkriti gameplay u toku live stream-a DANAS u 16:00h po našem vremenu.

Geoff Keighley iz Respawn je izjavio sledeće: „Otkrićemo vam sve u vezi Apex Legends. Apsolutno sve. Sutra posle Superbowl finala ćemo otkriti celu igru uživo“.

Malo upozorenje doduše: Iako kažu da je live stream zakazan za 16:00, računajte da će tek predveče ili uveče oko 19:00 nešto konkretno iz igre biti prikazano, osim ako ne volite trejlere i tizere da gledate od 16:00 popodne.

Kao što smo već objavili, u pitanju je Free-To-Play Battle Royale igra za 60 igrača po meču. Ono što je interesantno, neće biti titana u igri, iako su roboti ono što je centralna stvar u Titanfall.

Umesto toga, biće dostupni različiti tipovi likova i klasa sa različitim sposobnostima kao što se može videti u Overwatch ili Rainbow Six Siege.

Prema jednom izvoru sa Kotaku, igra izgleda kao miks Titanfall pomešan sa Overwatch i Blackout iz Call Of Duty Black Ops 4.

Ova igra je samo predah od glavne Titanfall 3 igre, koja je odložena na neko vreme zbog zastarelog grafičkog renderinga.

Da li će se Titanfall 3 pojaviti ove godine, ne znamo, ali znamo da ove nedelje definitivno dobijamo novu Titanfall igru.

Apex Legends 02

 

Izvor:Respawn

 

Komentarišite na forumu…