| Vesti | Softver | PlanetSide Arena ponovo odložena, preorderi refundirani
Softver

PlanetSide Arena ponovo odložena, preorderi refundirani

Planetside 01

Kao što smo prošlog meseca spomenuli, PLanetSide Arena usvaja ideje MMO FPSa u kombinaciji sa battle royale igrama i omogućava PvP mod sa 500 igrača na mapi. Trebalo je da se pojavi 29. januara, ali je studio Daybreak Date Company odlučio da se igra ipak odloži do Marta.

Međutim, ono što se sada desilo je da posle zatvorenog beta testiranja, studio je opet odlučio da odloži igru do leta ove godine da bi mogli da rade i na PS4 verziji, pa da se sve objavi zajedno.

Izjava studija o odluci za odlaganje igre nam ne daje nikakve značajne informacije niti razloge za odlaganje, već samo kažu da je daleko bitnije izbaciji najbolju verziju PlanetSide Arena, nego bilo šta drugo.

Zbog ovog odlaganja, Daybreak su odlučili da obuvstave planove za Founder’s Season i tako je novac vraćen svima koji su igru naručili putem pre-order. Navodno, oni koji su naručili igru, će moći da je naruče ponovo kada igra bude imala konkretan datum izlaska.

Dok čekamo na ovu igru, iz Daybreak su rekli da će Beta biti dostupna uskoro opet, tako da ćemo imati priliku da je probamo u narednih nekoliko meseci.

Planetside 02

 

Izvor: Daybreak

 

Komentarišite na forumu…