| Vesti | Softver | PlanetSide Arena datum izlaska odložen, beta počinje sledeće nedelje
Softver

PlanetSide Arena datum izlaska odložen, beta počinje sledeće nedelje

Planetside 01

Multiplayer FPS, PlanetSide Arena je odložen do 26.marta.

Plan za igru je da to bude FPS sa Battle Royale modom za 150 igrača i timskim borbama 250 na 250.

Iz Daybreak studija kažu da iako je igra manje-više onakva kakvom su je zamislili, još uvek je potrebno uraditi dodatnih testiranja i tvikovanja da bi zaista bila 100% ono što treba da bude.

Umesto originalnog datuma izlaska 29.janura, biće lansirana zatvorena beta 30.januara u cilju prikupljanja svih potrebnih informacija vezanih za iskustvo igrača tokom igranja.

Svako ko je naručio igru pre pre-order, automatski ima pristup zatvorenoj beti, a ko nema pre-order, može se prijaviti za betu na OVOM linku.

Pre-Order igrači će imati priliku i da učestvuju u Founders Season zatvorenom testu od 20.februara u kojem će dobiti posebne nagrade i predmete u igri vezane isključivo za taj događaj.

Ovo je lep gest od strane Daybreak studija da se oduži igračima koji su bili strpljivi i sačekali da igra bude objavljena kasnije.

Iz Daybreak su izjavili da iako su razočarani činjenicom da je igra odložena, raduje što imaju dodatnog vremena za poliranje infrastrukture servera, optimizaciju endžina igre i prezentuju igru svojim fanovima onakvom kakvu je zaslužuju.

Planetside 02

 

Izvor: Daybreak

 

Komentarišite na forumu…