| Vesti | Softver | PC Markovi dobijaju update
Softver

PC Markovi dobijaju update

pcmark update

Pre neki dan 3D Mark 11 aplikacija je dobila 1.04 update koji je doneo zvaničnu podršku za Windows 8 operativni sistem, kao i ispravke pojedinih bagova. Futuremark nije sedeo skrštenih ruku, već je izbacio sličan update za PC Mark Vantage, kao i PC Mark 7 aplikaciju. Obe PC Mark aplikacije su takođe dobile zvaničnu Windows 8 podršku, a pritom je ispravljeno i par primećenih bagova.

 

 

 

 

PC Mark 7 art

Tako je PC Mark 7 dobio novu verziju 1.4.0 i za razliku od 3D Marka 11 gde 1.04 patch nije uticao na skor, update na verziju 1.4.0 utiče na skor, tako da skorovi postignuti u starijim verzijama nisu uporedljivi sa skorovima dobijenim na najnovijoj verziji. Dodat je novi System Info u verziji 4.15, ispravljeni su bagovi u testovima transkodinga video materijala, a web browsing test je „doživeo“ rewrite kako bi se povećala kompatibilnost sa Windows 8 operativnim sistemom.

 

 

PC Mark Vantage art 

PC Mark Vantage je dobio update na 1.2.0 veziju, ali ovaj update ne utiče na skor, tako da je moguće poređenje sa prethodnim verzijama ove aplikacije. I ovde je System Info updateovan na verziju 4.15, trial verzija je uklonjena i basic varijanta je sada besplatna tako da se ovaj test može pokretati više puta. Kompatibilnost sa Windowsom 8 se podrazumeva, ali TV i movie testovi traže DVD playback, a MPEG2 nije deo Windowsa 8 po defaultu. Takođe sada Windows Mail test radi i pod Windows 8 OS-om.

 

Izvor: Futuremark

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar