| Vesti | Softver | Ovogodišnje The Game Awards u Decembru
Softver

Ovogodišnje The Game Awards u Decembru

TGA

The Game Awards su objavili datum svoje godišnje ceremonije – Geoff Keighley-jev festival gde se proslavlja uspeh gejming industrije će se održati 6. decembra ove godine sa početkom u 20:30 po istočnom vremenu, uz mogućnost praćenja besplatnog livestreama putem websajt-a, kao i putem društevnih mreža.

Ako ste pak kojim slučajem blizu Los Anđelesa, uputite se ka Microsoft Theater, a karte počinju sa prodajom počev od 8. juna.

Kao i do sada, na Advisory Board-u će se nalaziti Eric Hirshberg iz Activision-a, Lisa Su iz AMD-a, Patrick Soderlund iz Electronic Arts, Hideo Kojima, Phil Spencer iz Microsoft-a, Reggie Fils-Aime iz Nintendo-a, Rockstar Games, Shawn Layden iz Sony Interactive, Yves Guillemot iz Ubisoft-a, Valve, kao i David Haddad iz Warner Bros Interactive.

„The Game Awards priznaju i podržavaju kreativnu i tehničku izvrsnost u globalnoj industriji video igara. Sastavljamo raznovrsnu grupu igrača, developera igara i poznatih imena iz popularne kulture kako bismo proslavili i unapredili poziciju gejminga kao najizazovniji i najinspirativniji oblik zabave.“ – navodi se u saopštenju The Game Awards.

Brojni detalji još uvek nisu poznati, ali iz razvojnog tima navode da će širok dijapazon igara biti predstavljen, od svojevrsnih blockbustera pa sve do indie naslova. Takođe će svoje mesto pod reflektorima imati i ikone iz gejming kulture, uključujući i eSports timove i igrače, a očekuje se i pregršt najava za igre.

 

 

Izvor: The Game Awards

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar