| Vesti | Softver | Ovogodišnji Call Of Duty naslov će imati potpuno novu kampanju
Softver

Ovogodišnji Call Of Duty naslov će imati potpuno novu kampanju

CoD 01

Activision je dosta rizikovao sa izlaskom BLack Ops 4, koja je bila isključivo multiplayer igra sa dosta modova. Zapravo, ispostavilo se da je to krajnje dobar potez, jer je CoD Black Ops 4 ispao krajnje uspešan naslov prošle godine. Međutim, kao i obično, nešto uvek mora da fali, tako da su iz Activision danas izjavili kao će ovogodišnji CoD naslov (da, biće ga ove godine) imati single-player kampanju.

Rob Kostich (KOSTIĆ), predsednik Activision je izjavio kako će igra imati potpuno novu kampanju, ogroman multiplayer svet, kao i zabavan co-op gejmplej.

Dennis Durkin, CFO Activision-a, je takođe malo tizovao igru rekavši da će novi CoD naslov biti primamljiv i novim i starim fanovima i da predstavlja veliki korak napred u franšizi koji je ukorenjen u velikoj i bitnoj istoriji ove franšize. Šta god to značilo…

Međutim, iako je Call Of Duty glavni Activision adut za ovu godinu (jer ostali su bez Destiny franšize), ipa misle da neće dostići komercijalni uspeh kakav ima Cod Black Ops 4.

Activision ima visoka očekivanja od nove igre, ali svakako ne misle da će biti uspešna kao Black Ops 4, poučeni iskustvom. Krajnje čudno kada kažete za sopstveni proizvod javno da ne očekujete da će biti uspešniji od starog….

CoD 02

 

Izvor:Activision

 

Komentarišite na forumu…