| Vesti | Softver | Overwatch Free Weekend od večeras u 20h
Softver

Overwatch Free Weekend od večeras u 20h

Overwatch

U okviru drugog Overwatch Eventa koji počeo u utorak Blizzard je organizovao Besplatan vikend za sve zainteresovane ljubitelje Overwatch-a. Igrači imaju priliku da se prijave od danas (25.maj) od 20h do ponedeljka 28.maja i uživaju u omiljenoj igri besplatno.

Igra je dostupna za igru na svim platformama (PC, PS4, XBOX1), a dodatna informacija je da igračima koji igraju Overwatch na PlayStation-u, neće biti potreban PlayStation Plus account tokom slobodnog vikenda.

Blizzard i tim Overwatcha su nedavno objavili proslavu dve godine postojanja svog hero shootera, i dosta se spekulisalo šta će sve novi događaj doneti.

Pre svega, stiže nam nova Deathmatch mapa, Petra, sa nekim nikad pre viđenim mehanikama u Overwatch-u, kao što je lomljiv teren. Uz novu mapu, stiže i kompetitivni mod za Deathmatch, u kom će igrači imati opciju da se takmiče za pozicije na tabeli i kompetitivne poene.

 

Overwatch 01 T Overwatch 02 T Overwatch 03 T

 

Overwatch je takođe pripremio i legendarno izdanje (Legendary Edition) koje osim same igre sadrži i grupu Legendary, Epic i Origin skinova. Igrači tokom ovog Eventa imaju priliku da isprobaju i više od 50 kozmetičkih itema, a uz to će im i kozmetika iz svih prethodnih događaja biti dostupna za otključavanje.

Na kraju, kao i uvek, stiže i pregršt nove kozmetike u lootboxove, kao i za otključavanje. Kao i prošle godine, likovi koji su u međuvremenu dodati u igru će dobiti i svoje plesove – Doomfist, Moira i Brigita. Tokom ovog besplatnog vikenda igračima je dostupan dijapazon od 27 heroja i 18 mapa u različitim modovima igre uključujući Quick Play, Custom Games, i Arcade mod.

 

Overwatch 04 T Overwatch 05 T Overwatch 06 T

 

Igračima koji se nakon besplatne probe odluče da kupe igru zadržaće skor koji su ostvarili tokom besplatog vikenda ukoliko igraju preko istog Blizzard, Xbox Live ili Sony Entertainment naloga na koji su se ulogovali i tokom besplatnog vikend u okviru Overwatch Eventa.

Event je krunisan besplatnim vikendom, od 25. do 28. maja, tokom kojeg će svi zainteresovani moći besplatno da probaju Overwatch. Proslava će trajati do 11. juna, što ostavlja dovoljno vremena da sakupite kredite za omiljene skinove.

 

Overwatch 07 T Overwatch 08 T Overwatch 09 T

 

Izvor: Overwatch

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar