| Vesti | Softver | Novo Fortnite vozilo – kolica iz supermarketa
Softver

Novo Fortnite vozilo – kolica iz supermarketa

Fortnite

Kako se Fortnite oslanjao na item-e poput Hop Rocks ili Jetpack kako bi vam dao prednost nad svojim protivnicima u svojim nedeljim update-ovima, Epic Games je odlučio da testira još koju ideju za ovonedeljni update.

Kako iz razvojnog tima navode da žele da odbace realizam u korist šarenolikog gameplay-ja, ove nedelje ćete dobiti kao prevozno sredstvo, ni manje, ni više – kolica iz supermarketa.

„Patch v4.3 predstavlja kolica iz supermarketa kao dodatak Battle Royale-u. Vozite se solo ili zgrabite prijatelja koji bi vas pokrivao dok idete po mapi.“ – navodi se u saopštenju.

Kompanija kaže da će vozila biti razbacana širom sveta na brojnim lokacijama. Moći ćete da se lansirate iz vozila, uz novi UI koji vam omogućuje da pratite stanje vaših challenge-a u igri.

Od dodataka, tu su još i pečurke koje, umesto zdravlja oporavljaju shield za 5 unit-a i mogu se pronaći u „zabačenim ili močvarnim područjima.“ Na samom kraju, imamo i dva moda sa vremenskim ograničenjem: Blitz v2 i Teams of 20 v2.

Blitz će naterati igrače da se takmiče protiv svojih protivnika brže uz pomoć storm area, dok Teams of 20 vidi petoro timova u svom battle bus-u koji im nudi povećane loot drop-ove kako bi učestvovali u još velikih borbi.

 

Fortnite 01

 

Izvor: Fortnite

 

Komentarišite na forumu