| Vesti | Softver | Novi nivo u Crash Bandicoot trilogiji
Softver

Novi nivo u Crash Bandicoot trilogiji

Crash

Razvojni tim Activision je odlučio da iznenadi fanove kultnog serijala Crash Bandicoot i N’Sane trilogije uz još jedan nivo, želeći da zada novi izazov za igrače.

Debitovanjem na E3 2018 sajmu, objavljeno je da će nov „Future Tense“ nivo biti dostupan kao bonusni sadržaj za igrače na Xbox-u, Nintendo Switchu, PC i PS4 od 29. juna.

„Crash Bandicoot N’sane Trilogy je sve obradovao prošlogodišnjem izlasku igre.

Ne samo da nas je sve podsetio na mlade dane i lomljenja kontrolera na PS1, već ga je i nova publika odlično dočekala, te za jednu remaster igru se poprilično dobro pokazao“ – navodi se između ostalog u saopštenju kompanije.

Sada će ljubitelje franšize obradovati vest da su developeri dodali dodatne poteškoće Crash Bandicoot 3: Warped’s Future svetu kako bi predstavljali izazov i najbržim i najspretnijim igračima.

 

Crash 01

 

Igrači će moći da dodaju rakete, uništavaju robote i izbegavaju lasere, pored toga, u novom nivou „Future Tense“, Crash i Coco će poznate neprijatelje i opasnosti savladavati na nove zabavne načine.

U isto vreme će istraživati skrivene oblasti i doživeti neočekivane trenutke, uključujući i izazovnu tzv. „smrtnu rutu“. Datum izlaska igre za ostale platforme je 29. jun, a pored novog Future Tense nivoa igrači koji igraju na ovim platformama će dodatno dobiti i nov Stormy Ascent nivo, dok oni koji igraju na PS4 već danas mogu besplatno na PlayStation Store-u da download-uju ovaj nivo koji su dobili prošle godine.

Da posetimo Crash Bandicoot N’sane Trilogy je već sad dostupna za pre-order.

 

Crash 02

 

Izvor: Activision

 

Komentarišite na forumu