| Vesti | Softver | Novi detalji o COD: Black Ops 4 Multiplayer i Blackout Beta-i
Softver

Novi detalji o COD: Black Ops 4 Multiplayer i Blackout Beta-i

Beta

Activision i Treyarch su objavili nove detalje povodom COD: Black Ops 4 Multiplayer i Blackout Bete. Black Ops 4 fanove neće dočekati jedna, već dve Bete u kojima će moći da se oprobaju.

Naime, Multiplayer Beta počinje 3. avgusta za PS4, a ubrzo zatim i za Xbox One i PC. Nakon toga dolazi potpuno novi, Black Ops battle royale mod u septembru.

Za korisnike PlayStation 4 Multiplayer Beta počinje 3. avgusta i traje do 6. avgusta, dok od 10. do 13. avgusta, PlayStation 4 i Xbox One mogu ponovo da uživaju.

Korisnici PC-ja će imati na raspolaganju Early Access Beta varijantu od 10. avgusta počev u 10h uz pomoć Battle.Net platforme, dok će PC Open Beta biti dostupna od 11. do 13. avgusta.

Razvojni tim za Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer navodi da pomera granice, pružajući najugodnije borbeno iskustvo do sada, uz fokusiranje na taktičku igru i izbor igrača. Igra nudi novi nivo onlajn akcije sa različitim novim naoružanjima, mapama i režimima.

„Po prvi put Multiplayer služi kao centar priče o igri, jer igrači otkrivaju dublju vezu sa ulogom svakog specijaliste i njihovim jedinstvenim stilovima igranja. Povratkom Pick 10 Create-a-Class sistema – i to kada je u kombinaciji sa novom Gear kategorijom – igranje postaje prilagodljivije nego ikada, dajući igračima izbor kako da napajaju svoje specijaliste. U kombinaciji sa mogućnošću otključavanja razornih Scorestreak-a, igrači će imati priliku da budu opasni sami ili nezaustavljivi kao tim“ – navodi se u saopštenju.

 

Beta 01

 

Izvor: Call of Duty

 

Komentarišite na forumu…