| Vesti | Softver | Magic The Gathering Arena apdejt sređuje problem sa duplikatima
Softver

Magic The Gathering Arena apdejt sređuje problem sa duplikatima

Magic The Gathering 01

Najveći problem ljubitelja Magic: The Gathering Arena je konačno rešen posle novog apdejta koji donosi novi set karata pod nazivom Ravnica Allegiance, ali takođe nudi i alternativnu nagradu igračima koji već po peti ili više puta dobijaju duplikat retke ili mitske karte.

Po pravilima igre, igrači ne mogu da poseduju više od 4 duplikata iste retke karte u svom deku, što je značilo ranije da ako izvučete petu, niste mogli da je koristite.

Ovo je sada popravljeno u novom apdejtu i sada ukoliko vam se desi da dobijete peti duplikat, imate pravo na zamenu. Ovo i nije toliki problem u tabletop igri, jer jednostavno možete prodati tu kartu, ali u digitalnom domenu, to može da smeta poprilično.

Ali sada kada igrači u „digitalnom domenu“ budu otvorili pakovanje karata i dobiju peti duplikat iste karte, sistem će je automatski zameniti kartom iste vrednosti.

Ali isto tako, ukoliko se desi da ste sakupili sve rare i mythic karte i imate duplikate, sistem će zameniti svaki sledeći duplika sa premium valutom unutar igre koja služi za kupovinu nadogradnji i raznih predmeta.

Ovaj apdejt, kao što smo spomenuli, donosi Ravnica Allegiance frakciju u vidu novog seta karata. Pored novih specijalnih efekata za sve mythic karte, takođe su uvedeni i kul efekti za gildove koji koriste Ravnica set. Ravnica je jedan ogroman grad u kojem vladaju različiti gildovi, od kojih svaki ima unikatnu mehaniku igranja za gameplay.

 

Magic The Gathering 02

 

Izvor: Magic The Gathering

 

Komentarišite na forumu…

 

 

Tagovi