| Vesti | Softver | Madden 18 eSports uživo na ESPN i Disney XD
Softver

Madden 18 eSports uživo na ESPN i Disney XD

Madden

Fanovi eSports će biti u prilici da uživaju u direktnim prenosima, kako čelnici ESPN i Disney najavljuju uz vest da će kroz uspostavljen dogovor, obe mreže prenositi veliki broj Madden NFL turnira, kao i epizodičnih serija gde će glavni akteri biti Madden NFL 18 Ultimate League igrači.

„Kroz ovu saradnju sa ESPN i Disney XD kanalom, bićemo u prilici da prenosimo događaje širom sveta putem raznih ESPN i Disney platformi, ali i digitalno putem Madden streaming-a i društvenih mreža“, navodi Todd Sitrin, generalni direktor divizije za kompetitivni gejming iz EA.

ESPNEWS će emitovati Madden NFL 18 Club Championship četvrtfinale.Turnir će se odigrati u Pro Bowl i biće zastupljeni igrači iz 32 NFL tima, dok će se Club Championship finale održati u Super Bowl Experience 1. februara na ESPN 2 i ESPN Deportes.

Počev od 2. februara, Disney XD i ESPN video na zahtev će emitovati regularne sezone Madden NFL 18 Ultimate League takmičenja, gde će se okršati 16 Madden NFL 18 igrača jedni protiv drugih u jedan-na-jedan takmičenjima.

Epizode će se emitovati nedeljno i trajaće sat vremena. Madden Ultimate League Championship finale će se emitovati na ESPN2 kanalu iz NFL draft-a 28. aprila, dok će počev od 3. aprila pa do 1. maja, ESPN2 emitovati polučasovne nedeljne epizode sa Ultimate Legaue igračima, gde će gledaoci biti u prilici da se upoznaju sa životima igrača i njihovim pripremama za Madden takmičenja.

 

Izvor: EA, ESPN

 

Komentarišite na forumu...