| Vesti | Softver | Lootbox stigli u CoD Black Ops 4
Softver

Lootbox stigli u CoD Black Ops 4

BO4 Loot 01

Objavili smo vest kako je Activision-ov hit Call of Duty: Black Ops 4 dobio potpuno novi sadržaj i pojačanje u vidu velikog novog moda zvanog Operation Grand Heist (Operacija Velika Pljačka), ali treba da vam skrenemo pažnju kako je veliki deo te pljačke (sasvim prikladno nazvane) i još jedna potpuno nova komponenta, a to su, NARAVNO, već uveliko omraženi loot boxovi, koji su zajedno s modom stigli u igru.

Kao što već znate, Activision Blizzard je, kao i niz drugih kompanija, u javnost izbacio svoj financijski izveštaj za proteklu fiskalnu godinu u kojem je, između ostalog, potvrdio kako će otpustiti oko 800 zaposlenih, a to su opravdali kao potez da moraju da režu na budžetu.

U svom osvrtu na financijsku situaciju, vođe kompanije su na sastanku s investitorima objasnili kako kompanija, iako je postigla rekordnu zaradu od 7,26 milijardi dolara, nije ispunila sav potencijal i da je primećen pad u prodaji mikrotransakcija u njihovim postojećim igrama.

Zaključak čitave situacije bio je da će se kompanija u novoj fiskalnoj godini i u budućnosti puno više fokusirati na same igre kroz svoje postojeće i popularne IP-e poput serijala Call of Duty, Overwatcha i sl, što znači da ćemo se nagledati loot boxova u budućnosti.

Kao rezultat svega toga je činjenica da su u Call of Duty: Black Ops 4 – igru koja ima punu cenu od 60 eura i koja uveliko poseduje mikrotransakcije– upravo implementirani dodatni loot boxovi.

BO4 Loot 02

 

Izvor: Activision

 

Komentarišite na forumu…

Nikita

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar