| Vesti | Softver | Konami predstavio free-to-play verziju PES 2019
Softver

Konami predstavio free-to-play verziju PES 2019

PES

Kompanija Konami je saopštila da je svetlost dana ugledao PES 2019 Lite, free-to-play verzija njihovog poznatog fudbalskog simulatora za Xbox One, PS4, kao i PC.

Ono što izbija u prvi plan kod „Lite“-a jeste MyClub, mod u igri koji omogućuje igračima da formiraju timove uz njihove omiljene fudbalske legende, poput David Beckham-a, Diego Maradone, ili Gabriel Bautista-e.

Takođe, ovaj mod nudi i opcionalne kupovine unutar igre.

Pored MyClub-a, PES 2019 Lite nudi i mogućnost igranja offline exhibition mečeva, kao i usavršavanja kroz skill treninge.

Featured Players su specijalni igrači čije se sposobnosti menjaju uz njihov performans na terenu u prethodnim vikendima.

Biće dostupni svake nedelje, a ovi igrači će imati pojačane statistike bazirane na njihovom performansu tokom meča, dok će neki dobiti nove veštine.

Mod pod nazivom PES League omogućuje igračima da igraju 3v3 co-op mečeve i učestvuju u vremenski ograničenim turnirima, i takođe je dostupan za Lite igrače.

Poslednja novina jeste Edit mod, gde možete kastomizovati igrače, timove, uniforme, ili stadione za što bolji užitak tokom igranja, a možete i importovati editovane podatke od ostalih igrača.

 

Izvor: PES

 

Komentarišite na forumu…