| Vesti | Softver | Koje sve igre izlaze ove nedelje 18-24 februara
Softver

Koje sve igre izlaze ove nedelje 18-24 februara

FebruarIgre 01

Februar mesec je krajnje poseban ove godine, jer se uveliko pojavilo toliko dobrih naslova u vidu Metro Exodus, Apex Legends, Far Cry New Dawn, ali tu lista ne prestaje, jer nas očekuje još dosta dobrih naslova koji su tek zakazani za ovaj mesec. Pogledajte u nastavku koje igre nam stižu tokom ove nedelje:

Yakuza Kiwami (PC) – 19. februar

Yakuza Kiwami je rimejk prve igre serijala Yakuza koja je originalno izašla za PlayStation 2 platformu. Nakon što se početkom 2016. godine našla na PlayStation 3 i PlayStation 4 platformama u Japanu, došlo je vreme da i vlasnici PC platforme zaigraju ovu fantastičnu igru u svom okruženju uz neograničeni framerate i podršku za 4K rezolucijom.

Yakuza

Anthem (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 22. februar

Iako ga pretplatnici servisa Origin Access Premiere igraju već par dana, Anthem će za sve ostale biti dostupan tek 22. februara. Anthem je nova pridošlica žanru “loot shooter” igara na kojoj radi razvojni tim BioWare. Ono što Anthem razlikuje od ostatka igara iz žanra su posebna borbena odela Javelin, koja pored toga što služe kao određena klasa likova, igračima nude krajnje zabavne horizontalne i vertikalne načine kretnji.

Anthem

Aragami: Shadow Edition (Nintendo Switch) – 22. februar

Aragami je stealth igra iz trećeg lica i stavlja vas u ulogu undead ubice koji ima mogućnost kontroliranja senki. Priča igre je veoma mračna i puna krvi i tajni, a sve to kako bi saznali istinitu priču o Aragamiju. Shadow Edition će na Nintendo Switch, uz celu igru, doneti sav DLC sadržaj, što znači da vlasnici takođe dobijaju i Aragami: Nightfall kampanju, čija se priča odvija pre događaja Aragamija.

Arigami

 

Izvor: Reboot


Komentarišite na forumu…

Tagovi