| Gaming | Vesti | Koje igre nam stižu ove nedelje?
Vesti

Koje igre nam stižu ove nedelje?

Igre 01

Mart mesec će izgleda biti zapamćen kao mesec akcije, jer ove nedelje nam stiže još adrenalinskih bombi!
Prošle nedelje smo se ludo zabavljali i jurcali po off-road stazama u Dirt 2.0 i Trials Rising, ali zato ove nedelje ćemo da se ozbiljno pobijemo sa nekim i da nateramo đavole da plaču! 😉

Left Alive (PC, PlayStation 4) – 5. mart

Left Alive nam priča priču iz perspektive troje različitih protagonista koji su preživeli invaziju u uništenoj Novo Slava državi u 2127. godini. U ovoj pucačini, pored uživanja u priči prepunoj različitih izbora (od kojih svaki utiče na završnicu), igrači će moći uživati i u lepotama različitih gameplay opcija – igrači mogu izabrati da li će se šunjati i pažljivo odabirati svoje mete ili će uletati u akciju pucajući na neprijatelje i ići stilom “shoot first-ask questions later.” Ono što je još zanimljivo za ovu igru, jeste činjenica da na njoj rade veterani kao što su Toshifumi Nabeshima – direktor serijala Armored Core, Takayuki Yanase – dizajner mekova koji je radio na  igri Xenoblade Chronicles X, kao i Yoji Shinkawa – dizajner likova serijala Metal Gear Solid.

Left Alive

Devil May Cry 5 (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 8. mart

Srećan nam osmi mart!!!
Demoni se opet vraćaju da prete čovečanstvu! Invazija u petom nastavku serijala Devil May Cry počinje kad se seme demonskog stabla ukoreni u gradu Red Grave City i počne preuzimati kontrolu nad istim. U tom trenutku, stižu Nero i Nico koji se suprostavljaju ovoj pretnji. Igrači će igru moći igrati sa čak 3 lika, od kojih svaki ima svoje sposobnosti i stil borbe koji će doprineti dodatnoj svežini u krajnje napucanim borbama sa bosovima. Pored priče i gameplaya, ono što će vas definitivno oduševiti je grafika, zato što je igra izrađena u Capcomovom in-house RE pokretaču, koji će na vašim ekranima prikazati fotorealističnu grafiku, osvetljenje i ogromnu količinu savršenih vizuelnih efekata.

DMC

Izvor: Reboot

Komentarišite na forumu…