Quantcast

uto

17

jul

2018

Izložba o David Bowie-u na vašem AR ili VR-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BowieUkoliko niste bili u mogućnosti da prisustvujete izložbi posvećenu David Bowie-u "David Bowie Is Real", Sony Music, The David Bowie Archive, Planeta i Victoria and Albert muzej će vam izaći u susret ukoliko ste želeli da ponovo uplovite u lik i delo jednog od najuticajnijih muzičara.

Bićete u prilici da učestvujete u augmentovanoj ili VR rekreaciji same izložbe. Ove digitalne produkcije će koristiti seriju "audio-vizuelnih prostora" kako bi predstavile 3D skenove Bowie-evih artefakata, gde ćete imati bliži i detaljniji uvid.

Bićete čak i u prilici da isprobate neke od njegovih kostima na samom sebi. Izložba će stići na sve "veće" AR i VR platforme, a datum još uvek nije poznat.

Cena takođe još uvek nije poznata, ali onda kada uplatite, deo prihoda će biti namenjen Victoria and Albert muzeju, kao i Brooklyn-skom muzeju.

"Nakon što je obišla svet u poslednjih šest godina, fenomenalno uspešna izložba 'David Bovie Is' je završena. Ali predstava se mora nastaviti! Ove jeseni, Sony Music Entertainment (Japan) Inc., u saradnji sa David Bowie Archive, Planet-om i V & A, predstaviće digitalnu rekreaciju izložbe na pametnim telefonima kao iskustvo augmentativne realnosti. Na proleće će redizajnirani "David Bowie" stići na sve glavne VR platforme." - navodi se u saopštenju na sajtu.

 

Bowie 01

 

Izvor: David Bowie

 

Komentarišite na forumu...