| Vesti | Softver | Grand finale Overwatch League u Barclays Center
Softver

Grand finale Overwatch League u Barclays Center

Overwatch

Karte za održano grand finale Overwatch League su uveliko rasprodate. Takmičenje gde će se utvrditi ko je šampion prve globalne city-based eSports lige će se održati 27. i 28. jula u Barclays Centru u Bruklinu, Njujork.

Više od 20.000 karata je ugrabljeno nakon javnog on-sale datuma 18.maja, i samim tim postao najveći ikada eSports događaj koji će se održati u Barclays Centru.

„Znali smo da Overwatch League ima neverovatne, entuzijastične navijače, ali ovo je nešto drugo“, izjavio je komesar za Overwatch League, Nate Nanzer.

„Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo imati priliku da igramo u jednom od vrhunskih svetskih sportskih i zabavnih prostora. Uz pomoć našeg tima za emitovanje, partnera i Barclays Centra, ponudićemo prvoklasnu predstavu za sve prisutne, i za milione drugih koji će gledati online.“

Keith Sheldon, izvršni potpredsednik, BSE Global navodi: „Cilj Barclays Center-a je da bude destinacija za velike eSports događaje. Ova vizija se formira kao rezultat odličnog partnerstva sa talentovanim timom iza Overwatch lige.“

 

Overwatch 01

 

Grand Finals je vrhunac inauguralne sezone Overwatch League, koja je počela 10. januara u regularnoj sezoni. Igra se nastavila u više od četiri faze od tada, od kojih je svaka bila ograničena na finale. Finale 4. faze je zakazano za 17. jun, a od 11. do 21. jula u Blizzard Arena Los Anđeles, u Burbanku u Kaliforniji, biće praćeno Overvatch League Playoff-ovima. Tokom play-offa, šest timova će se boriti da zauzmu svoje sedište u Bruklinu i Barclays Center-u.

Dva tima koja stignu do Grand Finala će se takmičiti za udeo nagradnog fonda od 1,4 miliona dolara, trofej Overwatch League i imati priliku da postanu prvi inauguralni šampioni lige. Za one koji su zainteresovani, Grand Finals-i Overwatch League se mogu pratiti uživo iz Barclays Centra putem Twitch-a, Overwatch League web prezentacije i Overwatch League aplikacije, kao i putem MLG.com.

 

Izvor: Overwatch League

 

Komentarišite na forumu