Quantcast

pet

14

jul

2017

Gran Turismo Sport dolazi u oktobru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GrandTurismoDugo očekivani Gran Turismo Sport konačno stiže 17. oktobra na američko tržište, dok je 18. oktobar rezervisan za Evropu. Iako je prethodno najavljen za novembar prošle godine, developeri su odlučili da pomere datum prošlog avgusta kako ne bi žrtvovali kvalitet igre, ali čelnici Polyphony, su završili zatvorenu beta fazu koja je počela u martu, i sada je u finalnim doradama.

Takođe, predsednik Polyphony-ja, Kazunori Yamauchi je naveo da će još informacija o igri biti dostupno do njenog datuma izlaženja, kao što su kreativni alati i o tome koji će automobili biti dostupni, kao i staze.

Yamauchi je naveo u svom izveštaju na blogu da su kreatori želeli da naprave nešto što će doneti novo i uzbudljivo iskustvo na polju grafike, zvuka i simulacije fizike, a da to iskustvo može najbolje da se iskusi na PlayStation-u.

Tu su još i druge edicije Gran Turismo Sport-a koje će biti dostupne uz standardni paket - Limited Edition, kao i Digital Deluxe Edition koji će imati dodatne avatare, in-game kredite, kao i ostale perk-ove. Cene koje se spominju su 70 (Limited) i 80 (Digital Deluxe) dolara.

 

 

Izvor: PlayStation

 

Komentarišite na forumu...