| Vesti | Softver | Fortnite nagrađuje kreatore kada kupe in-game predmete
Softver

Fortnite nagrađuje kreatore kada kupe in-game predmete

Fortnite

Iz Epic Games-a navode da su došli na simpatičnu ideju za sve one koji kreiraju unikatne Fortnite video materijale.

Da li biste voleli da budete plaćeni kada god neko kupi opremu unutar igre?

Naime, lansira se Support-A-Creator Event koji šalje pravi novac onima koji proizvode sadržaj na servisima poput Twitch-a i YouTube-a kada gejmeri odluče da potroše nešto V-Bucks-a na in-game item-e.

Počevši od 8. oktobra pa sve do kraja 2018., moraćete da ukucate ime željenog kreatora u Fortnite prodavnicu kako biste ih nagradili sledeći put kada kupite kostim ili glider.

Svaki zadatak traje dve nedelje, ali možete menjati svoja podešavanja kada god to poželite.

Kompanija to ne ograničava na gejmplej video materijale, stoga razni kosplejeri, umetnici, ili muzičari takođe imaju pravo na učešće.

Jedini bitan zahtev jeste da su u zadnjih mesec dana kreirali materijal koji se odnosi na Fortnite, da imaju najmanje 1000 pratilaca putem društvenih mreža, kao i da izbegavaju ilegalno ili „toksično“ ponašanje. Ako igrači potroše 50.000 V-Bucksa (odnosno, oko 500 dolara), njihov određeni kreator će dobiti samo 25 dolara.

Iz same kompanije navode da nećete zaraditi puno para, nego da se ovo odnosi na to kako dati uticajnim producentima podstrek za objavljivanje više Fortnite-orijentisanog materijala, kako ne bili u iskušenju da se prebace na druge igre.

 

Fortnite 01

 

Izvor: Epic Games

 

Komentarišite na forumu…