Quantcast

pet

27

jul

2018

EA: Origin Access Premium dolazi sledeće nedelje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

OriginKada je EA Origin Access usluga pokrenuta 2016. godine, PC igračima je omogućeno da isprobaju veliki izbor igara iz "Vault-a" - proširenog kataloga EA naslova - uz mesečnu pretplatu.

Jedina začkoljica je bila da, poput PlayStation Plus i Games sa Gold-om, ponuda igara nije uvek bila ispunjena najnovijim izdanjima.

Međutim, uz Origin Access Premier, pretplatu višeg nivoa koja je prvobitno otkrivena tokom E3 i najavljena da će se aktivirati sledeće nedelje, konačno ćete moći da uživate u kompletnom iskustvu.

Premier nudi iste pogodnosti kao default ili basic nalog - pristup The Vaultu i 10% popusta na kupovinu u Origin Store-u, ali će vam takođe biti omogućen neograničen pristup svežim naslovima i prilika da se udubite kompletno u predstavljena izdanja pet dana pre lansiranja.

Ako kopanje za igrama kao što su Anthem, Battlefield V, Madden NFL 19 i FIFA 19 zvuči kao zanimljiv predlog, spremite svoje novčanike, jer cena EA ulaznice je 14,99 dolara mesečno - ili 99 dolara za godišnju pretplatu.

 

 

Izvor: EA Origin

 

Komentarišite na forumu...