| Vesti | Softver | EA napustio On The House program
Softver

EA napustio On The House program

OTH

Kompanija EA je prošle nedelje najavila svoj novi Origin Access Premier program, koji pruža neograničen pristup igrama koje ćete biti u prilici da uživate, i to pet dana pre zvaničnog objavljivanja.

Ovaj program košta 14,99 dolara mesečno ili 99,99 dolara godišnje. Nakon što je Access Premier stigao na velika vrata, EA je odlučila da napusti inicijativu „On the House“.

Korisnici koji su već odavno pristupili ovom programu će zadržati sve dobijene stvari, ali ukoliko pokušate da uđete na stranicu „On the House“ programa, bićete preusmereni na Origin Access web stranu.

Kompanija EA je u svom zvaničnom saopštenju navela razloge zbog kojih se odlučila da raspusti ovaj program.

„Origin-ov On the House program se povlači i igre više neće biti ponuđene kroz program. Ova promena neće uticati na igre koje su gejmeri preuzeli uz uslugu pre tog datuma – mogu ih zadržati zauvek.

Iako je ovo poglavlje On The House dobilo svoj završetak, srećni smo što smo predstavili toliko velikih igara našim neverovatnim gejmerima. Stalno tražimo načine da poboljšamo našu uslugu i dajemo našim korisnicima još bolje iskustvo i zahvaljujemo se svima što su deo naše zajednice.“

 

Izvor: Origin

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi