| Vesti | Softver | Division 2 ima daleko više preordera za PC, iako nije na Steam
Softver

Division 2 ima daleko više preordera za PC, iako nije na Steam

Division

Direktor Ubisoft-a, Yves Guillemot je izjavio kako je dogovor sa Epic Store daleko bolji poslovni plan za Ubisoft, jer tako su uspeli da prošire popularnost svog Uplay store-a. Generalno, Ubisoft nas je sve iznenadio u januaru svojim potezom da Division 2 bude dostupan za PC samo preko Uplay i Epic Store, ali izgleda da se ispostavilo da je to skroz dobar potez.

Ono što su izjavili iz Ubisoft je da oni u potpunosti podržavaju planove Epic Store-a da malo uzdrmaju PC distribuciju.

I sve što su zamislili se i ostvarilo, jer Epic Store i jeste uzdrmao PC distribuciju igara, Uplay je dobio na popularnosti od kako je Division dostupan na Epic Store i upravo zbog te odluke, Ubisoft sada beleži neverovatan broj preordera za Division 2 preko Uplay nego ikada ranije.

Zapravo je Division 2 trenutno najviše naručena igra na Uplay do sada. Ono što je još pomoglo širenju popularnosti Uplay i Divisin 2 je trenutna akcija Ubisoft-a da uz svaki preorder Division 2 preko Uplay, igrači mogu da odaberu još jednu igru u ponudi Uplay potpuno besplatno.

Da li će Division 2 ostvariti očekivanja kada se pojavi 15.marta u finalnoj verziji, ostaje da vidimo, jer Ubisoft nisu izneli nikakve preliminarne finansijske proračune za Division 2.

Division 01

 

Izvor: Ubisoft

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi