| Vesti | Softver | Destiny 2: Forsaken na E3
Softver

Destiny 2: Forsaken na E3

D2

Tokom E3 u Los Anđelesu je premijerno prikazan trejler za Destiny 2: Forsaken, koji će biti dostupan 4. septembra za PlayStation 4, Windows PC, kao i Xbox One.

Takođe, ono što Forsaken ekspanzija donosi jeste veliki broj promena po pitanju oružja. Kinetic slot sada može sadržati i oružja poput pušaka.

Novi multiplayer mod se naziva Gambit i to zapravo predstavlja takmičarski PvE mod u kojem se igrači bore protiv botova. Dreaming City će se zvati novi raid koji donosi ova ekspanzija, a sadržaće više boss-eva u poređenju sa prethodnim raid instancama.

Od dodatnih aktivnosti tu je ogromna mapa poput Dreadnaught-a sa mnogim zagonetkama i tajnama. Sva svoja postignuća (Achievements) igrači će moći da prate putem funkcije Triumphs.

Forsaken donosi i Collections koji predstavlja način na koji igrač može da prati predmete (funkcije i oružja) koje dobija dok igra. Takođe, Bungie je spremio i novi mod system koji igračima omogućava da postepeno unapređuju svoja oružja, a igrači će u svom arsenalu imati i potpuno novo oružje koje podseća na luk i strelu.

Od novih super sposobnosti (Super Abilities) izdvajaju se: Fire Knives, Giant Hammer. A zanimljivo je to da Void Warlock dobija novu sposobnost teleportacije.

 

 

Izvor: Bungie

 

Komentarišite na forumu…