| Vesti | Softver | DC flair uz novi Rocket League DLC – od 5. marta
Softver

DC flair uz novi Rocket League DLC – od 5. marta

Rocket League DLC

Ako ste istovremeno fan naslova Rocket League i DC Comics-a, onda će vas možda zainteresovati vest da će vaša omiljena igra od 5. marta dobiti čitavu kolekciju Justice League automobila iz Warner Bros, uključujući dva različita Betmobila – onog iz filmskog ostvarenja iz 1989, kao i onog iz Nolanverse trilogije, The Dark Knight Rises.

Prvobitno je Rocket League nudio dve DC Comics opcije za kastomizaciju, poput The Flash točkova. U saopštenju za medije, razvojni tim igre i PlayStation napominju da će igrači uskoro moći da uživaju u još većem izboru vozila.

„Od sledećeg meseca, Rocket League će biti bogatiji za još članova porodice iz DC Univerzuma. Naš najnoviji premium DLC donosi ligu vaših omiljenih superheroja pravo u Rocket League univerzum!“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

„DC Super Heroes DLC Pack dolazi sa čak dva automobila iz Gotham City-a – klasični Betmobil iz ’89, kao i Tumbler koji krstari po krovovima iz The Dark Knight Rises.“

 

Rocket League DLC 01 T Rocket League DLC 02 T Rocket League DLC 03 T

 

Što se tiče tačne liste dodataka, razvojni tim je naveo da osim Betmobila, možemo očekivati i Aquaman Decal (Breakout), kao i Player Banner, Batman Decal i Player Banner, Cyborg Decal, kao i Player Banner, Flash će posedovati Speed Force Boost, nove točkove, Decal (Venom), kao i Player Banner.

Green Arrow dodatak čini Decal (Hotshot), kao i Player Banner, Green Lantern dodatak čini Decal (Merc), kao i Player Banner, Superman dodatak čini Decal (Octane), kao i Player Banner, Wonder Woman dodatak će vam omogućiti nove točkove, Decal (X-Devil), kao i Player Banner. Za sve zainteresovane, DC Super Heroes DLC paket stiže petog marta, za svega 3.99 dolara, a ovaj DLC zahteva da posedujete kopiju Rocket League.

Iz razvojnog tima igre napominju da ukoliko vam se čini da ste među dodacima već videli troje njih, The Flash točkovi, Player Banner, kao i DC Comics Player Banner, to je zato što su ti dodaci prethodno bili dostupni u reizdanju Collector’s Edition verzije Rocket League, koju je distriburirao Warner Bros ranije tokom ove godine. 

 

 

Izvor: Rocket League

 

Komentarišite na forumu