| Vesti | Softver | COD: BO4 Blackout Beta je live, prvo na PS4
Softver

COD: BO4 Blackout Beta je live, prvo na PS4

COD BO4

Korisnici PlayStation 4 će biti prvi na redu da isprobaju Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Private Betu.

Zajednica Call of Duty igrača će imati prilike da okusi potpuno novi Black Ops 4 mode, Blackout, koji vodi igrače u Battle Royale iskustvo do poslednjeg preživelog igrača na terenu.

Kako navode iz razvojnog tima, Blackout nudi omiljene likove fanova, oružja, kao i popularne delove klasničnih mapa, i sve to u najvećoj i najbogatijoj mapi u istoriji franšize.

Private Beta će ponuditi korisničkoj bazi da dostave feedback i podatke, kako bi se iz preuzetih informacija igra mogla nadograđivati. Čelnici Activision-a i Treyarch navode da žele da predstave najambiciozniju Call of Duty igru koja će izaći 12. oktobra.

„Blackout Beta je samo početak dugog putovanja na koje planiramo da pošaljemo naše fanove“, navodi Dan Bunting, Co-Studio Head, Treyarch.

„Podržaćemo Blackout na duge staze, kako postoji bogata istorija sa Black Ops-om koja nam dopušta da kontinuirano update-ujemo i razvijamo Blackout kako bi ostao zabavan i svež za zajednicu. Ovo je prava proslava Black Ops-a u svakom pogledu, i dati šansu zajednici da odigra mod pre samog lansiranja je vitalno. Nestrpljivo očekujemo feedback od igrača dok istovremeno otkrivaju deo po deo onoga što dolazi u oktobru.“

Blackout Private Beta počinje od danas pa sve do 17. septembra za PlayStation 4. Xbox One i PC korisnici dobijaju svoju kartu od 14. do 17. septembra, dok će PC Open Beta only biti rezervisana od 15. do 17. septembra.

Pored klasičnih likova i mesta na mapi počevši od Black Ops, Black Ops II, Black Ops III, kao i Black Ops IV, Private Beta nudi širok dijapazon novih i klasičnih likova za igru, poput Mason-a, Reznov-a, i Woods-a, Zombies likove poput Richtofen-a i Takeo-a, ili specijalista poput Crash, Battery, ili Seraph. Borićete se u lokacijama poput Nuketown, Firing Range, Raid, ili Cargo.

 

Izvor: Call of Duty

 

Komentarišite na forumu…