| Vesti | Softver | Call of Duty Black Ops 4 na E3
Softver

Call of Duty Black Ops 4 na E3

COD4

Na održanom E3 festivalu, pristigle su novosti o popularnoj gejmerskoj franšizi Call of Duty.

Naime, Activision je najavio da novi nastavak za PS4, PC i Xbox One izlazi 12. oktobra pod nazivom Call of Duty: Black Ops 4.

U svojih 14 godina postojanja franšize, Black Ops 4 će biti prvi naslov koji neće sadržati singleplayer kampanju, već će se fokusirati na multiplayer, zombie mod i battle royale mod poznatiji kao Blackout, a izdavač je izjavio i da će ovaj naslov sadržati još mnogo dodatnih novina, ali da će se i značajno razlikovati od svojih prethodnika.

Multiplayer segment igre, na čemu je fokus same igre prikazan je u novom traileru i opisan je kao „najambiciozniji od svih u serijalu“. PC verzija igre će biti dostupna na Battle.net platformi, koja je dobro poznata igračima Blizzard-ovih igara kao što su World of Warcraft, Hearthstone i mnoge druge.

Novi battle royale mod, pod nazivom Blackout će krasiti najveća mapa u čitavom serijalu. Detalji koji su otkriveni su da će se Zombie mod imati tri dela (mape). Na traileru se vidi da će igračima će biti na raspolaganju četiri nova lika i to Šarlot, Bruno, Diego i Šo, koji su jedinstveni u pogledu gameplay-a i opreme koju poseduju.

Nakon izlaska igre, planirana je i druga mapa čija radnja se odvija na Titaniku pod nazivom Voyage of Despair.  Treća mapa o kojoj se manje zna zove se Blood of the Dead. Međutim, što se mapa tiče definitivno je najviše pažnje je skrenula najveća u serijalu i to u novom battle royale modu Blackout. Igrači će moći da upravljaju vozilima kao što su kamioni, džipovi, helikopteri i mnoga druga.

 

 

 

 

Izvor: Activision

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar