| Vesti | Softver | Call Of Duty: Black Ops 4 dobija novi sadržaj
Softver

Call Of Duty: Black Ops 4 dobija novi sadržaj

CoD 01

Iako trenutno većina FPS fanova igra Apex Legends, Treyarch je spremio novi sadržaj za Call of Duty: Black Ops 4. Svaki mod – Multiplayer, Zombies i Blackout danas su dobili prinove.

Operation Grand Heist u multiplayer mod donosi čak 4 nova oružja (Switchblade, X9 SMG, automatsku sačmaru Rampage i Cha-Ching torbu novca koja će služiti kao hladno oružje) i novog specijalista Outrider-a, koji će imati zanimljive gedžete kao što su dron koji automatski markira neprijatelje i luk kojim može ispaljivati eksplozivne strele. Takođe, u multiplayer ponovno dolaze party modovi od kojih će prvi biti One in the Chamber, a tu su, naravno, dve nove mape za vlasnike season pass – policijska stanica Lockup i Kazino smešten u Monako (shodno tome torba sa novcem).

Blackout battle royale mod dobija posebnu pažnju, pa zbog toga imamo novu lokaciju koja će nam biti poznatija kao Ghost Town, koji će se nalaziti na čak dva nivoa. Nivo koja se nalazi na površini se zove Outlaw i inspirisana je mapom Outlaw, dok se u podzemlju nalazi područje inspirisano modom Zombies, koje će nam biti poznatije kao Buried. Takođe, u Blackout dolazi i novi mod Hot Pursuit, koji će u igru dodati nova vozila i igrače smestiti u ulogu lovca.

Kasnije, tokom operacije Grand Heist, igrači mogu očekivati dolazak moda za Blackout – Hardcore.

Što se tiče Zombies moda, stiže novi Gauntlet Death-Con Five,novi perk Ethereal Razor, koji će igračima omogućiti ogroman DPS na zombije.

Operation Grand Heist stiže danas na PS4, dok će igrači na platformama Xbox One i PC zbog PlayStation ekskluzivnosti pričekati nedelju dana.

Cod 02

 

Izvor:Treyarch

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi