| Vesti | Softver | Battlefield V stiže 19. oktobra za PC, PS4, i Xbox One
Softver

Battlefield V stiže 19. oktobra za PC, PS4, i Xbox One

BFV

Nakon brojnih najava, tim iz kompanije EA je konačno predstavio Battlefield V i ono što je definitivno je da ćete u oktobru imati priliku da se vratite u istoriju jer će Battlefield V biti smešten u Drugi svetski rat, a dodaci koji nas očekuju su i kooperativni mod Combined Arms i epski Grand Operations.

Igru je predstavio sam razvojni tim, na čelu sa komičarem Trevorom Noah-om, koji je poznat iz emisije Daily Show na Comedy Central-u.

Razvojni studio i programeri su obećali do sada neviđene multiplejer momente ogromnih razmera sa novim multiplejer modovima igranja.

Novi Battlefield takođe nosi i unapređeno vizuelno iskustvo sa okruženjima i ratištima, koja je tu kako bi se produbila interakcija igrača sa okruženjem i samom igrom.

Novina je da sav dodatni sadržaj dolazi besplatno kroz takozvane Tides of War zakrpe, a jedini dodatni sadržaj koji će se naplaćivati će biti kozmetika. Igra neće imati season pass niti plaćene ekspanzije. Battlefield V multiplayer mod produbljuje iskustvo igračima franšize pomoću uverljivih prikaza bitke iz Drugog svetskog rata koji su tu kako bi bliže dočarali igračima snagu borbe.

Vojnici igrača sada mogu lakše da koriste stacionarno oružje, grade utvrđenja i zaklone i popravljaju ratno razorene strukture kako bi bojno polje pretvorili u prednost igrača.

Igračima će na raspolaganju biti singlplejer kampanja War Stories, koja se vraća iz Battlefield I, i prikazaće nekoliko manjih priča, pa će igraći moći da dožive živopisne priče o ljudskoj drami. Igrači će pored toga moći da iskuse i borbu po zamrznutim pejzažima Norveške, a za one koje više vole toplije predele tu je epizoda na obodu pustinje vrele Severne Afrike.

 

 

Izvor: Battlefield

 

Komentarišite na forumu…