| Vesti | Softver | Battlefield V predstavlja novi Battle Royale mod
Softver

Battlefield V predstavlja novi Battle Royale mod

BF5

Dva dana pre nego što će Battlefield V open beta otpočeti, DICE je predstavio informativni video u kome su iznešeni novi detalji o igri.

Prvo što nam je najavljeno jeste da će Battlefield V zadržati single-player mod, kao i to da će ovaj mod nastaviti War Stories aspekat koji smo videli sa Battlefield 1, uz četiri priče planirane da se pojave na datum lansiranja, kao i još jednu koja će biti dostupna kasnije.

Nakon toga, dolazimo do informacije da nas očekuje battle royale mod pod nazivom Firestorm koji uključuje 16 timova od 4 igrača, koji će se boriti da postanu najbolji na mapi za koju kreatori tvrde da je najveća Battlefield mapa ikada kreirana.

Ova mapa je, po njihovim rečima, „kutija sa peskom prepuna zgrada, oružja, i vozila“, i trebala bi da zainteresuje gejmere koji vole battle royale koncept.

 

BF5 01

 

Tema Battlefield V je Drugi svetski rat, i svaki mod se dešava tokom DICE-ove verzije kampanje. Stoga možemo videti bitke tenkova u Severnoj Africi, vazdušne bitke u Norveškoj, close-quarter borbe u kanalima u Holandiji i borba na otvorenom terenu u Francuskoj.

Popularni multiplayer modovi kao što su Frontlines i Conquest return sa novim opcijama, pored nove Grand Operations funkcije koja obuhvata više mapa i režima, i traje četiri in-game dana.

 

BF5 02

 

Na kraju, takođe smo saznali o njihovim planovima za podršku nakon lansiranja igre pomoću Tides of War-a. Umesto sezonskih pass-ova ili premium pass-ova, ovoga puta, Battlefield V usvaja post-game kontinuirano dodavanje sadržaja.

Ovo je otvoreno za sve igrače, dok će prvi, The Fall of Europe, doći ubrzo nakon lansiranja. Battlefield V stiže 20. novembra 2018. godine.

 

BF5 03

 

 

Izvor: DICE

 

Komentarišite na forumu…